Nieuwe enquête stelt de meeste handelaren voor om Bitcoin volgend jaar $100.000 te bereiken.

Geloof en vertrouwen in bitcoin en de groeiende prijs ervan lijken te schommelen volgens de resultaten van een nieuwe peiling uitgevoerd door Twitter crypto-analist Plan B.

De Bitcoin-enquête stelt grote dingen voor

Het onderzoek suggereert dat ongeveer 51 procent van de mensen geloven dat bitcoin tegen het einde van volgend jaar in het $100.000 bereik zal springen. Interessant is dat dit cijfer duidelijk is gestegen sinds de vorige keer dat dit onderzoek werd uitgevoerd. Plan B voerde dit onderzoek in eerste instantie medio juli uit en vroeg enkele van zijn vele volgelingen en fans waar ze dachten dat de munt tegen het einde van 2021 zou zijn.

Ongeveer 23 procent van de deelnemers zei dat het bij $100K zou zijn, terwijl ongeveer 17 procent vond dat het hoger zou zijn.

De rest zag bitcoin handelen bij $55.000 of minder, wat betekent dat slechts 40 procent van de deelnemers vond dat bitcoin het zescijferige teken in ongeveer anderhalf jaar kon breken. Nu, werd het zelfde onderzoek uitgevoerd in Augustus, en het schijnt dat die denkende bitcoin in de komende 16 maanden potentieel kon exploderen is ontsproten door meer dan tien percenten, betekenend de reputatie van bitcoin is sterker dan het ooit is geweest.

Bovendien vond ongeveer 22 procent van de deelnemers dat Corona Millionaire Bitcoin potentieel meer dan $280.000 kon bereiken, omhoog met ongeveer vijf procent van het vorige onderzoek.

Crypto-analist Willy Woo is van mening dat de huidige prijspatronen van de bitcoin vergelijkbaar zijn met die van het vierde kwartaal van het jaar 2016. Dit is in veel opzichten logisch. Dat was ook een verkiezingsjaar – een jaar waarin Donald Trump kanshebber Hilary Clinton voortrok voor de positie van opperbevelhebber die november.

Na de verkiezing van Trump begon de prijs van de bitcoin te exploderen. Nu 2020 ten einde loopt, komen we nog dichter bij de volgende presidentiële strijd tussen de huidige president Trump en de democratisch gezinde en voormalige vice-president Joe Biden. Gezien de politieke rivaliteit en de spanningen die zich op de economische markten voordoen, zal bitcoin waarschijnlijk hetzelfde gedrag vertonen.

Toegekende dingen gaan verder vanaf hier, we zullen waarschijnlijk 2021 zien als het jaar voor een nieuwe massale crypto prijsexplosie. Zoals we ons allemaal herinneren, kwamen de grote stappen voor bitcoin en veel van zijn hooggeplaatste altcoin neven (d.w.z. Ethereum, Ripple, bitcoin cash, etc.) in 2017, ruwweg 12 maanden nadat Trump was verkozen. ) kwam in 2017, ongeveer 12 maanden na de verkiezing van Troef. Dit was toen de bitcoin zijn hoogtepunt van bijna $20K bereikte, hoewel analisten dit keer geen $20K voorspellen, maar $100K.

Moeten we hogerop gaan?

Sommige analisten brengen hun voorspellingen en ideeën zelfs naar een hoger niveau, waarbij één analist – Dan Tapiero – gelooft dat de stierenloop in kwestie een minimum van tweeënhalf jaar kan duren, waardoor de drempel van 2021 ruimschoots wordt overschreden. In een tweet legt hij uit:

Zou een paar jaar moeten duren, want 2,5 jaar consolidatie is een fantastische basis om te katapulteren.